Verschillende behandelingen

Manicure

Bij de manicure gaat het om de verzorging van de handen. Hierbij worden de nagelriemen geknipt als dit nodig is, worden de nagels netjes gevijld, worden je handen en armen gescrubd en je kunt kiezen tussen polijsten of een blanke lak. Eventueel wordt er een kleurtje aangebracht met gellac tegen meerprijs.

 

Verwijderen

Het gaat hierbij om Gelnagels of Acryl nagels. Bij het verwijderen ervan wordt er geen nieuwe set aangebracht. De bovenlaag wordt er vanaf gefreesd zodat de basis kan uitgroeien. Uiteraard wordt er wel gepolijst waardoor het er verzorgd uitziet.

 

Sopolish

Dit is langdurige nagellak. Het is geen gel, maar wordt wel uitgehard onder de lamp. Hierdoor is hij sterker dan een gewone nagellak. Hij is echter niet zo sterk als een gel en kan er dus geen verlenging mee gedaan worden. Je hebt er tot 2 weken plezier van. Aan het eind van die weken is het er heel gemakkelijk vanaf te halen door de peel-off basis.

 

Gellac

Dit is hetzelfde effect als bij Sopolish. Echter is Gellac niet simpel zelf te verwijderen. Bij de Sopolish zit er een peel-off basis onder, en bij Gellac een gewone basis. Deze is alleen te verwijderen met een frais, ruwe vijl of door af te weken in aceton. 

 

Gelnagels

Gelnagels zijn zeer stevig. Deze worden voornamelijk gezet bij mensen die altijd mooie nagels willen hebben maar er niet voorzichtig mee om willen gaan. Doordat de gel een bouw heeft is hij erg stevig, en daardoor is het verlengen van de natuurlijke nagel mogelijk. De gel wordt ook pas hard wanneer het in de lamp gaat, hierdoor kunnen we blijven vormen tot we het gewenste resultaat hebben.

 

Acrylnagels

Acryl nagels zijn, net als gel, erg stevig. Acryl nagels worden voornamelijk gezet bij mensen die van zichzelf al sterke nagels hebben. Acryl droogt aan de lucht. Hierdoor moet je dus wat sneller werken, want zodra het uitgehard is zit er geen beweging meer in. Dat maakt acrylnagels zo sterk. Het is eventueel af te werken met een gel kleurtje, maar het kan ook zonder. De laatste laag, de topcoat, wordt wel uitgehard onder de lamp.